Billigt web-hotel? Billig VPS?

Billigt web-hotel? Billig VPS?

Hvis du leder efter et web-hotel eller en VPS, der er driftsstabil og har høj performance, så skal du ikke læse videre.

Hvis du derimod har brug for en sandkasse / legeplads, hvor du prøver dig frem med fx WordPress eller en Linux server, så prøv at besøge Alpharacks.com. Det kan især betale sig at holde øje med deres site omkring højtider og så ”Black Friday”. Jeg fik fx et WordPress webhotel for 0,99$ pr. år og en 1 GB VPS for 7$ pr år. Jeg valgte så at tilkøbe ram, og disk til VPS’en.

Inden du køber så Google lige Alpharacks. Det er ikke pæne anmeldelser de får. Men hvis du, som jeg blot har behov for en legeplads, så er det helt fint .

Mht. betaling så brugte jeg Paypal, hvilket betød, at betalingen bliver oprettet som recurring event. Vær opmærksom på, at hvis du opsiger din aftale med Alpharacks, så skal du både opsige hos Alpharacks og slette aftalen hos PayPal.

Jeg har valgt at opsige min VPS, da jeg gennem mit arbejde har fået et Microsoft Azure abonnement, og den legeplads er væsentligt større end Alpharacks. Mit webhotel beholder jeg. Det fås ikke billigere.