Velkommen til

Velkommen til

10 år senere sker det. Vores gamle domæne med hjemmeside er vækket til live igen. Dengang for 10 år siden havde vi et Google Blogger Site. Men al kommunikation dengang flyttede over på Facebook, og det blev der man skrev om stort og småt. Mest om småt. I mellemtiden er der sket det, at jeg er blevet glad for WordPress. Det er nemt at finde ud af, og der er masser af plugins, og integrationer, og så er det nemt at finde et billigt sted at opbevare sin hjemmeside.

Vi har på ingen måde ambitioner om de store opdateringer her på hjemmesiden. Måske 4 styks om året, når det går vildt for sig. Men nogen gange, hvis man ønsker at publicere noget på Twitter eller LinkedIN, så er det en fordel at have en hjemmeside at linke til.

Så velkommen til, og vi håber du finder lidt nyttig viden og sjov information.

De bedste hilsner
Martin & Lotte